Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[Download] "Hyvien tekojen siunaukset islamissa" by Muhammad Zakaria Kandhalvi & Iiro Nordling * eBook PDF Kindle ePub Free

Hyvien tekojen siunaukset islamissa

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Hyvien tekojen siunaukset islamissa
  • Author : Muhammad Zakaria Kandhalvi & Iiro Nordling
  • Release Date : January 03, 2016
  • Genre: Religion & Spirituality,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 221 KB

Description

Hyvien tekojen siunaukset islamissa on kÀÀnnetty lukuisille kielille ja sitÀ luetaan monissa perheissÀ pÀivittÀin. Koraani luetaan usein arabiaksi. Kaikissa maissa sisÀltöÀ ei ymmÀrretÀ tÀysin. TÀmÀ kirja puolestaan luetaan omalla kielellÀ. Se tarjoaa siis monille muslimeille perustan uskontonsa ymmÀrtÀmiseksi.



Teosta voi suositella myös sellaisille, jotka haluavat tutustua islamilaisuuteen kauniiden esimerkkien valossa. Sellainen sopii tÀhÀn aikaan, jolloin hÀmmentyneet muslimit aiheuttavat ongelmia ympÀri maailmaa. TÀmÀ teos ei kannusta ketÀÀn terrorismiin, vaan tekemÀÀn hyviÀ asioita kanssaihmisille. Huoli on siinÀ, kuinka saada Jumalan hyvÀksyntÀ - ei maallista kostoa tai muuta sellaista.

Teos on kÀytössÀ Intian niemimaalta lÀhteneen Tabligh-liikkeen piirissÀ. Se pitÀÀ sisÀllÀÀn kokoelman islamin profeetan Muhammedin perimÀtiedosta. PÀÀpaino on uskonnon harjoittamiseeen kannustavissa jakeissa ja esimerkeissÀ.

TÀmÀ teos sopii kaikille, jotka haluavat kohottaa islamin uskonsa tasoa tai ymmÀrrystÀ islamin uskonnosta. TÀssÀ ei keskitytÀ joidenkin rituaalien suorittamiseen, vaan kannustetaan tekemÀÀn hyviÀ tekoja.


Free PDF Download "Hyvien tekojen siunaukset islamissa" Online ePub Kindle